Pratite nas preko:
Argentina's coach Lionel Scaloni gestures during a Copa America Group A soccer match agains Chile in East Rutherford, N.J., Tuesday, June 25, 2024. (AP Photo/Julia Nikhinson)
Foto: Beta/AP Photo/Julia Nikhinson

Fudbal

Zamislite ovo – evropska reprezentacija na Kopa Americi, a američka na EURO?!

Selektor Argentine Lionel Skaloni dao je interesantnu izjavu pred polufinale Kopa Amerike, kojom je ozbiljno zagolicao maštu svih pravih fudbalskih fanatika.

Osvajač Svetskog prvenstva sa Gaučosima izrazio je želju da se neki evropski nacionalni tim jednog dana oproba na Kopa Americi.

Skaloni (46) je pred polufinalnu utakmicu između Argentine i Kanade, upitan koje je takmičenje, Kopa Ameriku ili Evropsko prvenstvo, teže osvojiti.

– Ne mislim da je jedno takmičenje teže od drugog, Postoje neki važni timovi koji su stigli do polufinala Evropskog prvenstva, timovi sa kojima smo se susreli na Svetskom prvenstvu i s njima se proveli veoma dobro. Ali, to ne znači da bismo mogli da odemo na Evropsko prvenstvo i samo tako ga osvojimo.

Skaloni se tu prilično zahuktao…

Skaloni je zatim zastao, očigledno zaintrigiran pitanjem, i nastavio.

– Ili bismo možda i mogli. Ko zna? Mislim da je nivo veoma izjednačen. Voleo bih da jedan evropski tim jednog dana bude pozvan na Kopa Ameriku da vidi kako je igrati na ovde, ali isto tako da se desi i obrnuto.

… ali onda je shvatio da “budan sanja”

– Ali to bi već bio Mundijal, zar ne? Tako da je na kraju krajeva težina ista. Ne mislim da postoji velika razlika, zaista. Ali to je samo moje mišljenje.

Klađenje na Kopa Ameriku i EURO

Inače, na završnicu Evropskog prvenstva možete da se kladite OVDE, dok na istu fazu Kopa Amerike, polufinale, možete to da učinite klikom OVDE.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal