Pratite nas preko:
Novak Đoković
Foto: Beta/AP Photo/Jean-Francois Badias

Tenis

Legendarni fudbaler tražio od Đokovića dres i sliku: Evo šta je dobio na poklon (FOTO)

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković objavio je na društvenim mrežama sliku sa jednom od najvećih legendi velškog fudbala Geretom Bejlom. Penzionisani fudbaler Reala bodrio je Srbina iz lože u četvrtfinalnom meču Vimbldona protiv Holgera Runea.

Novak je savlado Danca prilično ubedljivo sa 3:0, međutim ono šta se desilo na kraju meča ostavilo je mnoge u čudu. Srbin je odbrusio publici koja mu je zviždala tokom meča i navijala za rivala dok je trajao okršaj dvojice tenisera.

Velšanin je na meču između Đokovića i Runea sedeo u Novakovoj loži, što je potvrdilo da su u odličnim odnosima. Njih dvojica se poznaju od ranije sa raznih sportskih događaja i svečanosti, obojica gaje ljubav prema golfu, a izgleda da i van terena i svetla kamera imaju odličan odnos.

Srpski teniser je sada objavio sliku sa Bejlom, na kojoj Geret drži majicu sa Novakovim potpisom i natpisom “Hala Madrid“, a opis je bio kratak:

– Galaktikos. Hvala na podršci, Bejl – napisao je Novak.

Tokom bogate klupske karijere Geret Bejl je igrao za Sautempton, Totenhem, Real Madrid i Los Anđeles Galaksi, a ostao je upamćen i kao jedan od najboljih velških fudbalera u istoriji, pošto je za reprezentaciju odigrao 111 mečeva i dao 41 gol.

Predvodio je Velšane čak do četvrtfinala na Evropskom prvenstvu u Francuskoj 2016, godine, a sa Madriđanima je osvojio čak pet trofeja u Ligi šampiona.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Tenis