Pratite nas preko:
Urugvaj - Kolumbija

Fudbal

Lerma “poterao” Urugvaj, usledio je rat: Nunjez započeo tuču, sevale pesnice, flaše, stolice – igrači uleteli na tribine da se biju (VIDEO)

Kolumbija je u polufinalu Kopa Amerike pobedila Urugvaj sa 1:0 u Šarlotu. Jedini gol bio je delo Džefersona Lerme u 39. minutu. Asistirao mu je Hames Rodrigez, kome je to bilo šesto takvo dodavanje na ovogodišnjem turniru, čime je oborio apsolutni rekord.

Vodstvo je njegova ekipa sačuvala, iako je celo drugo poluvreme igrala s igračem manje nakon što joj je isključen desni vezista Danijel Munjoz.

Kolumbija je tako izborila finale Kope protiv Argentine u ponedeljak ujutru po našem vremenu.

Međutim, što smo o fudbalu pričali, pričali smo, sada da pređemo na ono što se dešavalo posle meča. A to je haos!

Darvin Nunjez uleteo na tribinu s navijačima Kolumbije da spasava porodicu

Darvin Nunjez, napadač Urugvaja i Liverpula, uleteo je na tribinu punu navijača Kolumbije i počeo da ih udara pesnicama. Nunjez je tukao sve Kolumbijce koji su mu se našli na putu, odbijao njihove napade, dobio i pokoji udarac pesnicom u glavu, a ubrzo su mu se pridružili i saigrači, a na tribinama je besneo obračun.

Kako prenose urugvajski mediji, nasilna tuča slična kafanskoj izbila je jer su navijači Kolumbije maltretirali članove Nunjezove porodice, koji su bili tik do njih na tribinama.

Zato je Nunjez, ogorčen zbog onog što je mučilo njegove najmilije, naleteo na desetine Kolumbijaca i probio se kroz njih do svoje familije.

Ubrzo su slično uradili i ostali igrači Urugvaja.

Oni takođe ogoročeno tvrde da su organizatori članove njihovih porodica stavili među navijače Kolumbije te da su se zbog toga igrači Urugvaja morali probijati po tribinama da bi spasili žene, decu i roditelje od napada kolumbijskih navijača.

Nunjez navijače gađao stolicom

Kada se situacija smirila, videla se najpotresnija scena neverovatnih nereda. Nunjez na terenu teši svoje uplakano dete, koje je morao da spašava nakon što je fizički napadnuto na tribinama na kojima očito nije bilo dovoljno redara i policajaca.

Rodrigo Bentankur gađao protivničke navijače flašom, pogodio svog

Vezista Totenhema Rodrigo Bentankur flašom je hteo da pogodi jednu grupu kolumbijskih navijača, ali je pogodio svog. Direktno u glavu.

Urugvajski čelnici Saveza ledom gađali navijače Kolumbije

Davinson Sančez još tokom utakmice, u prvom poluvremenu, udario Hosea Mariju Himeneza pesnicom u stomak

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal