Pratite nas preko:
England's Jude Bellingham, left, celebrates after scoring his side's opening goal during a round of sixteen match between England and Slovakia at the Euro 2024 soccer tournament in Gelsenkirchen, Germany, Sunday, June 30, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
Dekaln Rajs (desno) pored Belingema (Foto: Beta/AP Photo/Antonio Calanni)

EURO 2024

Palo obećanje: “Mrzim miris piva, ali ću ga popiti u nedelju ako osvojimo Evropsko prrvenstvo”

Reprezentacija Engleske u nedelju u 21 sat igra drugo uzastopno finale Evropskog prvenstva.

“Gordi Albion” će protiv Španije pokušati da stigne do svoje prve titule kontinentalnog šampiona i ukupno druge titule na velikim turnirima, nakon što je osvojio Svetsko prvenstvo 1966. na svom terenu.

Jedan od ključnih igrača Engleske je Deklan Rajs (25), fantastični vezista kojeg je Arsenal doveo iz Vest Hema prošlog leta za čak 120 miliona evra.

Fudbaler Engleske je u razgovoru za engleski “San” otkrio pomalo neverovatnu stvar, da nikad u životu nije popio pivo, ali da će častiti samog sebe ako njegov tim osvoji Evropsko prvenstvo.

– Sećam se da sam to rekao i pre finala prošlog EURA. U međuvremenu sam pio pivo, ali sa ukusom limuna. Sada ću napokon, nadam se, prvi put popiti pravo pivo. Moraću verovatno da držim nos jer mrzim miris piva – poručio je Rajs.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

EURO 2024