Pratite nas preko:
Hari Kejn Engleska
Hari Kejn (Foto; Beta/AP Photo/Themba Hadebe)

EURO 2024

Da li fudbal duguje trofej Hariju Kejnu: “Sve bih menjao za pobedu protiv Španije”

Fudbaleri Španije i Engleske od 21 sat na Olimpijskom stadionu u Berlinu igraju finale Evropskog prvenstva, a jedan čovek bi verovatno dao sve što ima na svetu da konačno podigne pehar namenjen kontinentalnom šampionu.

Zvuči pomalo neverovatno podatak da prvi trofej u karijeri i dalje čeka 30-godišnji Hari Kejn, kapiten Engleske, koji je njen najbolji strelac ikada, zvezda Bajerna iz Minhena i jedan od najboljih napadača u svetskom fudbalu ovog veka.

Kejn je sa Totenhemom “ostao kratak” u finalu Lige šampiona 2017, a sa Engleskom bez trofeja u finalu prošlog Evropskog prvenstva na Vembliju protiv Italije.

– Nije tajna da nisam osvojio klupski trofej i svake godine sve više sam motivisan da to promenim. U nedelju imam priliku da osvojim jedan od najvećih koji ste ikada mogli da osvojite i ispišem istoriju sa mojom nacijom. Nema sumnje da bih menjao sve što sam napravio do sada u karijeri za jednu posebnu noć i pobedu u finalu – rekao je Kejn.

SVE SOCCERBET KVOTE ZA MEČ ŠPANIJA – ENGLESKA

Podsetimo, pre Mundijala u Kataru 2022. godine vladalo je uvreženo mišljenje da su “fudbalski bogovi dužni titulu prvaka sveta Lionelu Mesiju”, koji je prethodnih godina osvojio sve osim svetskog prvenstva.

To se posle mnogo borbe i finala sa Francuskom napokon i desilo omalenom Argentincu, a videćemo večeras da li isti ti “bogovi fudbala” imaju milosti i prema Hariju Kejnu, nesumnjivo jednom od najboljih fudbalera današnjice.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

EURO 2024