Pratite nas preko:
Trenutak kad je Alan Rušel nokautirao navijača, Printscreen: Youtube/ge

Fudbal

Preživeo je pad aviona Šapekoensea, a noćas nokautirao navijača: Pokosio ga krošeom tokom cirkusa na terenu

Veliki incident je obeležio meč između Žuventudea i Internasionala u 3. rundi brazilskog Kupa. Igrač domaće ekipe Alan Rušel je nokautirao navijača koji je utrčao na teren tokom utakmice.

Sve se to dogodilo nakon što su igrači Internasionala promašili 2 penala i time razbesneli svoje pristalice. Golman Žuventudea Gabrijel je prvo “pročitao” Alana Patrika, a nešto kasnije i Enera Valensiju i tada je nastao opšti haos.

Nakon što su igrači domaće ekipe raščistili situaciju sudija je prekinuo meč jer je dobio poziv iz VAR sobe. Odatle mu je sugerisano da pogleda snimak izvođenja penala jer je jedan igrač Žuventudea ranije utrčao u kazneni prostor.

U međuvremenu je jedan navijač sa obeležjima Internasionala utrčao na teren i zaleteo se među igrače Žuventudea. Ipak, neki tvrde da je zapravo trčao ka Valensiji koji je promašio penal i koji je bio iza ovih igrača.

Ali na tom putu mu se našao Alan Rušel koji ga je bokserski, desnim krošeom nokautirao i poslao na travu.

Sudiji je cela ta situacija promakla i on je naredio da se penal ponovi. Međutim, dok su se igrači spremali za novo izvođenje jedanaesterca, sudija je dobio novi poziv iz VAR sobe.

Ovog puta sa naređenjem da pogleda snimak kad je navijač uleteo na teren. Arbitar je to i učinio i nakon što je video šta se dogodilo, pokazao je crveni karton Rušelu.

Inače, Alan Rušel je jedan od šestorice preživelih u padu aviona sa igračima, stručnim štabom i delom uprave Šapekoensea 2016. I jedan je od trojice igrača koji su preživeli, a jedini koji je i nakon stravične nesreće uspeo da nastavi profesionalnu karijeru.

Što se tiče ove utakmice, ona je završena 1:1, a dalje je prošao Žuventude jer je slavio u prvom meču kao gost 2:1.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal