Pratite nas preko:
Printscreen: DIRECT TV

Fudbal

Venčanje sina legendarnog fudbalera direktno na TV-u: Prava za prenos koštala 200.000 evra

Jedna od zvezda reprezentacije Rumunije na tekućem Evropskom prvenstvu bio je Janis Hadži. Fudbaler Rendžersa nekoliko dana po završetku učešća svoje reprezentacije na EURO odlučio je da stane na “ludi kamen”.

Sin legendarnog rumunskog fudbalera Georgija Hadžija velika je zvezda u svojoj državi, a koliko ga poštuju i cene svi navijači imali smo priliku i danas da vidimo. Naime venčanje Hadžija i njegove dugogodišnje devojke prenošeno je direktno na TV-u u Rumuniji.

On se oženio sa Elenom Tanase pred 400 hiljada ljudi u Bukureštu, a milioni gledalaca su pratili ovo venčanje na svojim ekranima.

Mediji pišu da su TV prava za venčanje koštala televiziju “Direct” oko 200.000 funti, a korisnici društvenih mreža iz Rumunije nagoveštavaju da je mogao da se plati i “Pay-per-view” koji je prema njihovim rečima iznosio oko 15 evra – Reklo bi se i pomalo bizarno.

Mlada je nosila haljinu od 10 hiljada evra, a rumuski mediji nagoveštavaju da je cena vereničkog prstena iznosila famoznih 100 hiljada evra.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal