Pratite nas preko:
England fans react as they watch on the Euro 2024 final soccer against Spain at a pub in Hebburn, England, Sunday, July 14, 2024. The match is being played in Berlin. (AP Photo/Scott Heppell)
Teško im pao poraz: Englezi (Foto: Beta/AP Photo/Scott Heppell)

EURO 2024

Od Londona, preko Berlina, do Splita: Englezi se tukli na sve strane posle istorijskog poraza od Španije (VIDEO)

Kao što to obično biva, Englezi nisu mogli lako da podnesu još jedan poraz svog tima u finalu Evropskog prvenstva, ovog puta od Španije (2:1), pa su izazvali incidente širom kontinetna.

Od Berlina u kome se igrala utakmica, preko Londona gde su se tukli između sebe, pa sve do Splita, gde je viđen žestok sukob sa Špancima tokom muzičkog fesitvala, ružne slike obišle su svet.

Tokom večeri su sa svih strana stizale fotografije i snimci iz svih krajeva Evrope o načinu na koji se prati duel između Engleske i Španije, a na kraju i one ružne scene sa “sevanjem” pesnica.

Prednjačili su navijači “Gordog Albiona” koji su se odmah posle poraza na ulicama Londona tukli međusobno. Jedan deo onih koji je otputovao u Berlin bez karte za utakmicu sukobio se po njenom završetku sa Špancima u fan-zoni u centru grada, pa je i policija morala da interveniše.

A tokom noći “isplivao” je i snimak tuče između navijača Španije i Engleske iz Splita. Kako prenose hrvatski mediji, veliki je broj turista iz ove dve zemlje u Dalmaciji zbog “Ultra” festivala, pa se zato veliki broj ljubitelja fudbala tako u nedelju uveče okupio na Zvončacu.

Zatim su navijači Španije okružili navijače Engleske i zasuli ih stolicama, flašama i pepeljarama, ali za sada nema izveštaja o povređenima u ovom sukobu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

EURO 2024