Pratite nas preko:
Kilijan Mbape promocija; Foto: Beta/AP/Andrea Comas

Fudbal

Mbape kao Suma: Real ga predstavio pred 85.000 navijača na “Bernabeu”

Francuski fudbaler Kilijan Mbape zvanično je potpisao ugovor sa Real Madridom do 2029. godine, a potom je spektakularno predstavljen.

On je jutros najpre odradio lekarske preglede, a zatim zajedno sa predsednikom Reala Florentinom Perezom stavio paraf na višegodišnji ugovor. Samo za potpis dobio je 130 miliona, a mesečno će zarađivati 26 miliona evra.

Kilijan Mbape promocija; Foto: Beta/AP/Andrea Comas

Posle potpisa usledila je spektakularna promocija pred 85.000 navijača na stadionu “Santjago Bernabeu”. Zaličilo je sve na dolazak Sejdube Sume u Partizan pre nekoliko godina, ali naravno, u mnogo većem obimu.

Zidan ga “spremio” za Real

Tom prilikom je pušten i poseban film spremljen isključivo za ovu priliku u kom su prikazani ekskluzivni snimci Zizua i mlađanog Mbapea.

– Dragi Zizu, ovo je veoma važno. Pre 12 godina si pozvao dete koje ovde danas promovišemu. Danas ćemo poželeti dobrodošlicu Kilijanu Mbapeu – rekao je Florentino Perez.

KM9

Potom se na terenu pojavio i sam Mbape, te izazvao delirijum među navijačima. Tom prilikom smo saznali da će na dresu Mbape nositi broj devet.

– Dugo godina sam sanjao da ću da zaigram za Real Madrid i sada mi se san ostvario. Srećan sam dečko. Hvala predsedniku Florentinu Perezu što mi je verovato od prvog dana. Mnogo toga se desio, ali – hvala. Hvala svim drugim ljudima koji su moj dolazak ovde učinili mogućim. Vidim celu porodicu, majku kako plače – pričao je Mbape pre no što je poljubo grb na dresu.

– Ovo je neverovatan dan. Još dok sam bio dečak imao sam samo jedan san, da bude ovde, i to mi mnogo znači. Hvala vama Realovim navijačima jer mi već godinama poklanjate ljubav. Sada imam drugi san: da se upišem u istoriju ovog kluba. Daću život za ovaj klub i ovaj grb! Ponosan sam što sam postao igrač najboljeg kluba u istoriji fudbala. Neću sada da plačem. Ali hajmo svi zajedno: jedan, dva, tri… Hala Madrid – završio je Francuz.

Kilijan Mbape promocija; Foto: Beta/AP/Andrea Comas

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal