Pratite nas preko:
NIKOLA JOKIC, kosarkas Srbije, na utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Grcke, u Beogradskoj Stark Areni. Beograd, 25.08.2022. foto: Nebojsa Parausic Kosarka, FIBA, Srbija, Grcka
Nikola Jokić i Janis Adetokumbo pre 2 godine u duelu Srbije i Grčke u Beogradskoj areni, Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

Košarka

Odlična vest: Navijači će moći da gledaju Jokića i Adetokumba u Areni, ovo su cene karata

Prijateljski duel između reprezentacija Srbije i Grčke u Beogradskoj areni koji je dogovoren u poslednjih 4-5 dana biće otvorenog tipa uz prisustvo publike.

Postojala je mala bojazan da bi ovaj meč mogao da bude zatvoren za prisustvo navijača, pa čak i medija, ali to se neće dogoditi. Košarkaški savez je objavio koje će biti cene ulaznica i samim time saopštio odlične vesti.

Prodaja ulaznica je počela u četvrtak u podne, a prodavaće se dok ima zaliha. Najeftinije ulaznice su za nivo 400 i one koštaju 500 i 600 dinara. Cena za donji nivo je od 2.500 do 6.000 dinara u zavisnosti od mesta.

Za one sa dubljim džepom koji žele da budu ispod koša na južnoj tribini cena je čak 24.000 dinara.

Biće to generalna proba za obe selekcije pred polazak u Pariz na Olimpijske igre. Navijači i ljubitelji košarke u Srbiji će moći ponovo uživo da gledaju u Beogradu duel dva NBA MVP-ja baš kao i pre dve godine.

Utakmica se igra u ponedeljak 22. jula od 20h.

Srbija će pre toga odigrati i meč protiv Japana takođe u Areni, a navijači će moći da mu prisustvuju u subotu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka