Pratite nas preko:
ALEKSANDAR STANOJEVIC trener i BIBARS NATCHO Bibars Natho fudbaler Partizana na utakmici Super Lige Srbije protiv Crvene Zvezde na stadionu Partizana, Beograd 19.09.2021. godine Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS FOOTBALL, FUDBAL, SUPERLIGA SRBIJE, PRVENSTVO SRBIJE, LINGLONG LIGA, PARTIZAN, CRVENA ZVEZDA, DERBI
Stanojević i Natho (Foto: MN press)

Fudbal

Stanojević otpisao Natha pred početak sezone: “Nije u planu za prvih 11, mora da se izbori”

Trener Partizana Aleksandar Stanojević poručio je uoči svojevrsnog gostovanja protiv Napretka u Humskoj (petak, 19 sati), da ne računa u novoj sezoni na Izraelca Bibarsa Natha kao startera. Jedan od najplaćenijih fudbalera crno-belih (36) moraće da se pomiri sa klupom za rezerve u narednom periodu.

– Pričao sam sa njim, svi mu redukujemo minutažu i krenemo tako, a onda se on posle izbori. Generalno, nije u prvom planu u prvih 11, ali dobro je radio pripreme, zavisi od situacije, od njega. Godine nisu bitne, ako se pokaže i ako može da nam koristi – rekao je Stanojević.

– U svakom slučaju on je jedan veliki profesionalac, nije propustio nijedan trening, uvek radi sa 100 odsto kapaciteta i svaka mu čast na tome. Zadovoljan sam da imamo takvog profesionalca i takvu ličnost u ekipi – dodaje trener Partizana.

Njegov tim kroz par dana gostuje u Poljskoj protiv Dinama iz Kijeva u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali pre toga igra sa Kruševljanima kao gost u Humskoj. Napredak je umeo da iznenadi crno-bele na njihovom terenu, a ovog puta biće nominalni domaćin zbog radova na svom stadionu u Kruševcu.

SOCCERBET KVOTE ZA MEČ NAPREDAK – PARTIZAN: 1 (8,00) X (5,10) 2 (1,35)

– Znam šta hoćemo, znam kakva nam je strategija, a kako ćemo izgledati ne znam, jer nismo imali dovoljan broj zajedničkih treninga da bismo došli do sinhronizacije u svakom smislu te reči. Meni je sutra život i stvarno tako mislim, jednostavno, totalno sam posvećen. Ima trenera koji razmišljaju o Kijevu i bave se njima, tako da lično igrači i ja smo fokusirani na Napredak – istakao je Stanojević.

Kormilar crno-belih nije želeo da polemiše sa Dragišom Binićem na temu bonus fudbalera.

– Niti polemišem, niti odgovaram, niti komentarišem, pogotovo ljude koji su bili uspešni u svetu fudbala. Nema potrebe. Ako bude potrebe, pričaću na nekoj stručnoj tribini – poručio je Aleksandar Stanojević.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal