Pratite nas preko:
Broni Džejms; Foto: Beta/AP/David Becker

Košarka

Broni Džejms odigrao najbolji meč do sada: Da li je bio prerano kritikovan? (VIDEO)

Broni Džejms, sin Lebrona Džejmsa, draftovan je u Los Anđeles Lejkerse da bi ispisali istoriju kao prvi otac i sin u nekoj NBA franšizi. Tokom predsezone igra za “jezeraše” u Letnjoj ligi, ali je do sada bio katastrofalno loš. Ipak, u noći za nama odigrao je najbolju partiju do sada.

Lejkersi su pobedili Klivlend Kavalirse rezultatom 93:89. Broni je ubacio 13 poena uz pet skokova i tri asistencije. Od njega je efikasniji bio samo Dalton Neht (17. pik sa ovogodišnjeg drafta) koji je postigao 20 poena i sedam skokova, dok je 12 poena uz šest skokova i sedam asistencija zabeležio Kolin Kastelton.

U Kavsima, najefikasniji je bio Džejlon Tajson sa 21 poenon, 11 skokova i 9 asistencija. Pit Nens je imao 16, a Emoni Bejts 14 poena.

Kritičari su do sada jedva čekali da ga prozovu, čak je i zvezda NBA šampiona Džejlen Braun rekao da Broni nije profesionalac. Da li su kritičari, uključujući Brauna, požurili sa prozivkama?

Tristan Vukčević ni u protokolu

Vašington Vizardsi pobedili su Sakramento Kingse rezultatom 73:69, a Tristan Vukčević ovog puta nije bio u protokolu.

Drugi pik sa ovogodišnjeg drafta Aleks Sar, završio je meč sa 2 poena, 11 skokova i 4 asistencije dok je Džuls Bernard bio najefikasniji sa 20 poena. Kingse je predvodio Bugi Elis sa 15 poena.

Memfis Grizlisi su rezultatom 88:77 pobedili Nju Orleans Pelikanse, Bruklin Netsi su sa 102:100 porazili Orlando Medžik, Klipersi su nadigrali Jutu, 105:88, dok je Minesota je bila bolja od Hjustona rezultatom 93:83.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka