Pratite nas preko:
Okupljanje kosarkasa Srbije za pripreme za Olimpijske igre, u hotelu Crowne Plaza. OGNJEN DOBRIC, ALEKSA RADANOV, NIKOLA JOVIC Beograd, 24.06.2024. foto: Nebojsa Parausic Kosarka, Srbija, Kraun Plaza
Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

Košarka

Nikola Jović se oporavio od povrede i priključio reprezentativcima Srbije

Fantastična vest. Nikola Jović je u potpunosti sanirao povredu stopala i može da se priključi reprezentaciji pripreme u nastavku priprema za Olimpijske igre.

– Naš reprezentativac, Nikola Jović, povredu stopala sanirao je sa našim timom fizioterapeuta, kako bi se spreman priključio ekipi pred OI u Parizu. Želimo celom timu puno uspeha i zdravlja – oglasili su se iz “ViP physical” ambulante za rehabilitaciju.

Mučila je povreda košarkaša Majamija, na okupljanju se pojavio sa ortopedskom čizmom. Zbog toga je radio po specijalnom programu i odvojeno od ekipe. Pešić nije vodio ni njega, ni Davidovca na pripremne mečeve protiv Francuske u Parizu, i protiv Australije i SAD u Abu Dabiju.

Ipak, najvažnije je da sada može da se uključi u rad sa ostatkom tima u preostalih nedelju dana, pre saopštavanja konačnog spiska.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka