Pratite nas preko:

Fudbal

Bog je stigao u Split! Pogledajte kako su navijači Hajduka spektakularno dočekali Raketu (VIDEO)

Posle nekoliko nedelja iščekivanja Ivan Rakitić je konačno stigao u Split. Hajduk je predstavio najveće pojačanje ovog leta i jednog od najvećih fudbalera koji je obukao beli dres.

Trenutak kada je Rakitić posle konferencije za medije izašao pred navijače Hajduka bio je posebno interesantan. I spektakularan, nemojmo da se lažemo. Torcida je organizovala fenomenalan doček za novog fudbalskog boga na “Poljudu”.

Ekipa “Dalmatinskog portala” snimila je kadrove koji su uistinu da se čovek naježi, a doček za iskusnog vezistu je bio veličanstven.

– Hoćemo titulu – sakandiralo je na hiljade navijača Hajduka uz baklje.

Podsetimo, Splićani nisu bili šampioni Hrvatske punih 20 godina.

Bivšem trofejnom vezisti Sevilje, Barselone i hrvatske reprezentacije, koji je napustio saudijski Al Šabab, splitski klub će biti šesti i verovatno poslednji u sjajnoj karijeri, a ugovor je potpisao na dve godine.

Foto: Printscreen/You Tube/Dalmatinski portal

“Odluka srca, emocija i ljubavi”

– Kada me moj venčani kum nazove i kada sam mu rekao da je sve gotovo i kada je zaplakao od emocija… Time je sve rečeno. Kad sam došao pre 17 godina ovde, nisam znao da će se ovo desiti. To je odluka srca, emocija i ljubavi. Osetio sam da me žele i to je od prvog dana bilo sasvim jasno – rekao je Rakitić.

– Opcija u Hrvatskoj bio je samo Hajduk. Kad smo seli, malo u šali, a malo ozbiljno i kada smo pričali o tome… Kad sam video ženi sjaj u očima, a ona je Špankinja i nema veze s Hrvatskom… Kada vidiš tu sreću kod ljudi i da im je puno srce, onda je i meni mnogo bolje – zaključio je Rakitić.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal