Pratite nas preko:
Žurka na stadionu Ajaksa u nedelju ujutru (Foto: Printscreen/Twitter)

Fudbal

Navijači Ajaksa besni: Voša gostuje na oštećenom terenu zbog žurke koju niko nije mogao da spreči

Vojvodina u četvrtak od 20.30 časova započinje evropsku sezonu gostovanjem u Amsterdamu protiv velikog Ajaksa u sklopu kvalifikacija za Ligu Evrope, a navijači holandskog velikana su besni jer je teren “Johan Krojf Arene” uništen zbog rejv žurke koju niko nije mogao da spreči.

U subotu na nedelju na kultnom stadionu u Amsterdamu održana je velika rejv-žurka od 22 do sutradan u 9 sati ujutru, a 40.000 učesnika nisu pomišljali da napuste igralište slavnog kluba i nakon isteka trajanja žurke u rano jutro.

Mladi Holanđani i gosti iz celog sveta uživali su satima u zvucima elektronske muzike, a posle njih ostala je ugažena trava koja neće biti u idealnom stanju za premijeru protiv Vojvodine.

SOCCERBET KVOTE ZA MEČ AJAKS – VOJVODINA

– Tako je kada nisi vlasnik stadiona – napisao je jedan od navijača Ajaksa, aludirajući na činjenicu da stadion pripada gradu Amsterdamu, koji je dobio veliku nadoknadu za organizaciju rejv događaja.

Drugi navijač Ajaksa je poručio da bi bilo bolje da njihov klub nije bio petoplasirani prošle sezone kako ne bi morao da igra kvalifikacije za Ligu Evrope. U svakom slučaju, svi se slažu da će trava na stadionu u Amsterdamu teško biti u ispravnom stanju do dolaska Novosađana.

Ajaks je tokom leta odigrao pet prijateljskih utakmica (sve van svog stadiona) i zabeležio četiri pobede i poraz. “Kopljanici” su od jačih imena savladali Olimpijakos (1:0) i Glazgov Rendžers (2:1).

Vojvodina je na otvaranju sezone u Superligi u nedelju popdone savladala Tekstilac iz Odžaka sa 3:1.

Dva kluba nisu do sada igrali međusobno, ali ih povezuje legendarni kapiten Ajaksa i reprezentacije Srbije Dušan Tadić, koji je prve fudbalske korake napravio na “Karađorđu” i zbog njega će Novosađani sigurno biti lepo ugošćeni u Amsterdamu u četvrtak uveče.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal