Pratite nas preko:
STRAHINJA PAVLOVIC, LAZAR SAMARDZIC AUTOBUS fudbalera reprezentacije Srbije dolazak na UEFA Evropsko prvenstvo 2024 godine aerodrom Franc Jozef Srtraus, Minhen 11.06.2024. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Reprezentacija, Srbija, UEFA Evropsko prvenstvo, EURO 2024
Strahinja Pavlović i Lazar Samardžić bi mogli da budu saigrači sledeće sezone, Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbal

Strahinja Pavlović odbio ponudu iz Madrida: Do kraja nedelje u Milanu?! Udineze ljut zbog Samardžića

Na “San Siru” žele da ovog leta dovedu dvojicu srpskih reprezentativaca – Strahinju Pavlovića i Lazara Samardžića. U pozitivnijem smeru se kreću pregovori oko dolaska defanzivca iz Salcburga i on bi mogao do kraja nedelje da zaduži crveno-crni dres.

Kako prenosi Đanluka Di Marcio, jedan od najupućenijih fudbalskih novinara u transfere, srpski reprezentativac je odbio mogućnost da se preseli u Atletiko Madrid.

“Jorgandžije” su stavile Pavlovića na užu listu pojačanja usled komplikacija oko dolaska Hancka. Čak su i kontaktirale Salcburg, međutim, 23-godišnji štoper ne želi u Madrid. Njegova želja su “rosoneri”.

Milan i i Salcburg su u fazi završnih pregovora i očekuje se da u narednih nekoliko dana sve bude gotovo, javlja Di Marcio.

S druge strane, situacija oko Samardžića ne ide baš glatko. Udineze je navodno ljut jer su ljudi iz Milana prvo kontaktirali igrača, tačnije njegovog oca koji mu je menadžer, pa tek onda ušli u komunikaciju s njima.

Zbog toga su zacepili cenu od 25 miliona za kreativnog vezistu.

Trener Milana Paulo Fonseka insistira na dovođenju Samardžića jer ga vidi kao idealnu “desetku” za svoj sistem igre.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal