Pratite nas preko:
Dinamo vs Partizan
Dinamo vs Partizan; Printscreen: Arena Sport

Fudbal

Promenili odluku: Fudbaleri Dinama izbegli rukovanje s igračima Partizana, već su uradili ovo

Iako je bilo najavljeno da će fudbaleri Dinama iz Kijeva bojkotovati rukovanje sa igračima Partizana pred utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona do ovog ceremonijalnog pozdrava je ipak došlo.

Nije bilo rukovanje, već su se pozdravili udaranjem pesnice o pesnicu, ipak i ovo je jedan vid pozdrava, te UEFA nema razlog da kazni Ukrajince.

Naime, Trener Dinama iz Kijeva Oleksandr Šovkovski izjavio je da se njegovi igrači neće pozdraviti sa fudbalerima Partizana uoči prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ipak na sreću svih tim iz Kijeva odustao je od ovog radikalnog poteza.

Razlog za to je učešće crno-belih na nedavnom “Bratskom turniru” u Moskvi početkom jula, na kojem je srpski tim igrao protiv ruskih velikana CSKA i Dinama iz Moskve uoči nove sezone.

Saopštenje je novinarima uoči konferencije za medije pročitao trener Dinama Šovkovski, i definitvno nema dileme oko toga koliko su vicešampioni Ukrajine pogođeni Partizanovim odlaskom u Moskvu.

Kako bi UEFA gotovo sigurno reagovala da je došlo do kršenja protokola, Ukrajinci su odlučili da se pozdrave sa fudbalerima Partizana. Ukrajinci su bili ogrnuti zastavama svoje države na ceremoniji pred utakmicu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal