Pratite nas preko:
Saša Ilić i Marko NIkolić
Saša Ilić i Marko NIkolić; Foto: MN Press

Fudbal

Bitka legendarnih partizanovaca na istočnom frontu: Nikolić i Ilić prvi put jedan protiv drugog

Ovog vikenda u Premijer ligi Rusije po prvi put u karijerama sastaće se Marko Nikolić i Saša Ilić. Timovi dvojice srpskih trenera nisu se proslavili u prvom kolu lige, te će ovaj meč biti jako bitan za obe ekipe. Utakmica će se odigrati u subotu 27. jula na stadionu Nižnjeg.

Marko Nikolić se remijem vratio u ruski fudbal. Srpski trener je predvodeći ekipu CSKA iz Moskve igrao nerešeno na gostovanju u Rostovu (0:0). Dok je Pari Nižnji Novgorod, bivšeg kapitena Partizana, Saše Ilića poražen kod kuće od Rubina iz Kazanja (4:2).

Nikolić i Ilić nikada u karijeri se nisu sastali kao menadžeri dva tima, a ove sezone imaće priliku već u drugom kolu lige. Marko Nikolić je poslednji trener Partizana koji je uspeo da osvoji titulu Superlige Srbije, a podsećamo da je upravo tad kapiten tima bio Saša Ilić.

SOCCERBET KVOTE: PARI NN – CSKA

Saša Ilić je od 2010. do 2019. godine branio boje Partizana, a u tom periodu Marko Nikolić je dva puta sedeo na klupi crno-belih (2013 – 2015. i 2016 – 2017.).

Ilić je u maju ove godine preuzeo klub iz Premijer ligi sa ciljen da ostavi klub u prvoj ligi, uz dosta muke to je i učinjeno. Ilić je potpisao ugovor do juna 2025. godine, sa druge strane Marko Nikolić je na početku ove sezone pruzeo moskovskog velikana, ali ipak debi na klupi ovog tima nije dobro završen.

RASPORED PREMIJER LIGE RUSIJE:

SUBOTA:
14.30 – Pari NN – CSKA >>>> KVOTE
16.30 – Dinamo Moskva – Lokomotiva >>>> KVOTE
16.30 – Rubin – Zenit >>>> KVOTE
19.00 – Fakel – Akron >>>> KVOTE

NEDELJA:
14.00 – Himki – Spartak >>>> KVOTE
16.30 – Orenburg – Ahmat Grozni >>>> KVOTE
19.00 – Krasnodar – Dinamo >>>> KVOTE

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal