Pratite nas preko:
Dobitni tiket (Foto: Soccerbet)

Fudbal

Igrao je samo jednu igru na svim mečevima, stavio 100 dinara i uzeo 830.000

Svakog vikenda oduševi nas poneki zanimljiv tiket iz kladionica, a ovaj koji je uplaćen u Soccerbetu jedan je od najubojitijih koje smo videli u poslednje vreme.

U pitanju je fudbal i samo jedna igra – više golova u drugom poluvremenu, a ovaj srećni dobitnik pogodio je čak 13 parova. Nekome je ovo baksuzan broj, ali ovom fudbalskom znalcu to je, očigledno, donelo veliku sreću i fantastičnu zaradu.

Ispogađao je igru više golova u drugom poluvremenu širom sveta, i to u ligama koje nisu baš zvučne, pa tako beležimo i pogotke na terenima u Južnoj Koreji ili Inodneziji, a ima i poneka prijateljska da se nađe.

Recimo na trening-meču Mursija – Milvol (1:2) čekao je čak do 88. minuta da fudbaler londonskog tima Lejhi pogodi za pobedu i omogući mu da zaokruži najveću kvotu na tiketu (2,05). Čekanje se isplatilo.

Na uloženih 100 dinara, pogodio je kvotu 5.938 što mu je donelo ukupno 831.257 dinara u koje je uključen i bonus od otprilike malomanje od 250.000 dinara. Lepa svotica i dokaz da ko zna on i ume, pa makar imao “baksuznih” 13 parova na tiketu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal