Pratite nas preko:
ZORANA ARUNOVIC i DAMIR MIKEC, strelci na press konferenciji pred put na Olimpijske igre 2024 u Parizu, Beograd 16.07.2024. godine Foto: Ivica Veselinov / MN Press OKS, Streljastvo, Pariz 2024, Press konferencija, Olimpijske igre
Zorana i Damir pred polazak u Pariz (Foto: MN press)

OI 2024

Pojavila se kvota za Zoranu i Damira u finalu Olimpijskih igara

Srpski strelci Damir Mikec i Zorana Arunović u utorak od 09.30 časova boriće se za zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu u finalu u miksu u kategoriji vazdušni pištolj na 10 metara protiv turskog para koji čine Seval Ilajda Tarhan i Jusuf Dikec.

Već su se pojavile i kvote za taj okršaj, a srpski tim je prema koeficijentima kladionice Soccerbet blagi favorit sa kvotom 1,90 da trijumfuje u finalu i okiti se najsjajnijim odličjem. Turskoj kombinaciji daju se nešto manje šanse za uspeh, kvota je tačno 2, ali daleko od toga da su autsajderi.

Jedno je sigurno, očekuje nas neizvesna borba, a treba podsetiti i da su turski strelci u kvalifikacijama bili prvoplasirani ispred srpskih za samo jedan pogođeni krug (582:581).

SOCCERBET KVOTE ZA FINALE U STRELJAŠTVU VAZDUŠNIM PIŠTOLJEM

I sam Mikec je posle kavlifikacija prtiznao da naš tandem nije dobro ušao u borbu, ali su uspeli u drugoj i trećoj seriji da nađu idealni ritam i koncentraciju.

– To su jako teški trenuci, ali čovek smogne snage da prevaziđe krizu kada ima jasan cilj ispred sebe. Zadovoljni smo, srećni, ali nema euforije ni opuštanja, posao još nije gotov. Želimo više. Imamo iskustva u mečevima za medalje, vežbali smo finala tokom priprema. Hoćemo da damo sve od sebe u utorak, pa neka bolji pobedi – poručio je Damir Mikec.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

OI 2024