Pratite nas preko:
FILE - Serbia's Novak Djokovic hugs Spain's Rafael Nadal, left, after winning the quarterfinal match of the French Open tennis tournament in three sets, 7-5, 6-3, 6-1, at Roland Garros stadium, in Paris, France, Wednesday, June 3, 2015. There have been 59 installments of Nadal vs. Djokovic, more than between any two other men in the Open era of tennis, which dates to 1968. Djokovic leads 30-29 overall. (AP Photo/David Vincent, File)

OI 2024

Jednoga dana žaliće mnogi što ih više nema (VIDEO)

Rafael Nadal i Novak Đoković igraju 60. međusobni meč na terenima Rolan Garosa u drugom kolu Olimpijskih igara u Parizu, a posle ubedljivo izgubljenog prvog seta sa 6:1, Španac se vratio u meč i nadoknadio zaostatak od 4:0 u drugom setu.

Da se i dalje radi o dva izuzetna majstora tenisa i pored poznih igračkih godina (37), pokazuje i detalj sa početka meča kada su Nole i Rafa odgirali nestvaran poen, jedan od mnogih u njihovim duelima.

Naravno, veće zadovoljstvo je na strani Đokovićevih navijača, ali nema objektivnog ljubitelja tenisa koji je gledajući ove udarce, borbu i pokrete nije spontano pomislio u sebi:

– Jednoga dana žaliće mnogi što ih više nema!

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

OI 2024