Pratite nas preko:
Letnje prvenstvo Srbije u plivanju. ANDREJ BARNA, drugo mesto, VELIMIR STJEPANOVIC, prvo mesto na 100m slobodno, IVAN LENDJER, trece mesto. Beograd, 18.07.2015. foto: Nebojsa Parausic Plivanje,
Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

OI 2024

Bravo, momci: Plivači u polufinalu, sjajna vremena Barne i Stjepanovića u kvalifikacijama

Andrej Barna i Velimir Stjepanović prošli su u polufinale trke na 100m slobodnim stilom na Olimpijskim igrama. Velimir Stjepanović je plivao 48,40 dok je Barna na cilj stigao šest sekundi brže.

Prvi je plivao Velimir Stjepanović koji je u svojoj kvalifikacionoj grupi završio kao petoplasirani sa rezultatom 48.40, što je daleko od njegovog najboljeg vremena.

Potom je plivao Andrej Barna u istoj disciplini, zauzeo četvrtu poziciju u svojoj grupi i imao je rezultat 47.66 što je i vreme sa kojim je došao na OI. 

Sa ovim rezultatom je bilo jasno da će Barna ići u polufinale, a Stjepanović je čekao poslednju kvalifikacionu grupu kako bi saznao da li ide u narednu rundu, gde je trebalo samo jedan od njih 8 da podbaci. 

Podbacila su dvojica plivača u narednoj grupi, jasno je bilo da ćemo i Stjepanovića gledati u polufinalnoj trci od 20.30 večeras. 

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

OI 2024