Pratite nas preko:
fudbaler Partizana na utakmici Superlige Prvenstva Srbije protiv Napretka Krusevac na stadionu Partizana, Beograd 19.07.2024. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Partizan, Superliga Prvenstvo Srbije, Napredak Krusevac
Aldo Kalulu na meču sa Kruševljanima (Foto: MN Press/Marko Metlaš)

Fudbal

Partizan oterao Napredak iz Humske zbog prozivke na Tviteru

Poznato je da je Napredak zbog renoviranja terena u Kruševcu bio domaćin Partizanu u prvom kolu Superlige na stadionu u Humskoj. Crno-beli su slavili sa 1:0 golom Saldanje u nadoknadI, a posle samo jedne utakmice otkazali su gostoprimstvo “Čarapanima”, objavio je Sport klub.

Partizan je posle tog meča igrao sa Dinamom iz Kijeva prvu utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona u Poljskoj i u Lublinu doživeo katastrofalan poraz od čak 6:2, koji je izazvao lavinu komentara.

Bilo je svakakvih upisa na društvenim mrežama posle bruke ekipe Aleksandra Stanojevića u Poljskoj, ali jedan je izazvao najviše pažnje i to onaj koji je objavljen na Tviter profilu sa grbom kruševačkog superligaša, a na kojem je pisalo:

– Zna li se možda kako se završio drugi set sinoć? – napisali su Kruševljani sa jasnom aluzijom na ubedljiv poraz Partizana “teniskim” rezultatom od Ukrajinaca.

Ruku na srce, bili su izazvani, jer je opaska na drugi set usledila na komentar jednog navijača crno-belih kako će Kruševljani zbog crvenog kartona posle koga su primili gol u Humskoj, objaviti saopštenje koje treba da im dostavi generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Očigledno je da se to ljudima u Humskoj nije svidelo, pa je odmah posle tog “prvog seta” Napredak primoran da potraži novi stadion na kojem će kao domaćin igrati mečeve Superlige u nastavku sezone.

Izbor je pao na Lazarevac, a Kruševljani će na stadionu Kolubare u okviru trećeg kola Superlige ugostiti IMT u petak od 20 časova.

Ipak, ostaće upamćeno verovatno u analima sprskog klupskog fudbala da je Partizan u regularnom delu sezone imao utakmicu više na svom terenu u odnosu na sve ostale protivnike u Superligi Srbije.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal