Pratite nas preko:
, fudbaler Crvene zvezde, na prijateljskoj utakmici protiv Zenita, na stadionu Rajko Mitic. Beograd, 23.03.2024. foto: Nebojsa Parausic Fudbal, Crvena zvezda, Zenit
Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

Fudbal

Zenit kao zlatna ribica: Rusi ispunjavaju Zvezdine želje, sada crveno-belima dovode pojačanje!?

Crvena zvezda i Zenit imaju sjajnu saradnju poslednjih godina koja se ogledala u tome da su fudbaleri beogradskog kluba išli u Sankt Petersburg i organizovanju prijateljskih utakmica.

Sada bi Zenit mogao da učini crveno-belima uslugu u suprotnom smeru.

Naime, kako pišu slovenački mediji, Zenit će da kupi reprezentativca Slovenije Vanju Drkušića od Sočija i da ga pošalje na pozajmicu u Beograd pošto Drkušić želi da zaigra za Crvenu zvezdu.

Posle Evropskog prvenstva, krenule su silne ponude i nije delovao kao da će srpski šampion moći da se domogne potpisa slovenačkog reprezentativca.

Soči je bio na slatkim mukama, ali istovremeno i više nego tvrdoglav. Iako je ispao u drugu rusku ligu, zategao je cenu i time odaljio potencijalne udvarače. Možda su neki odustali od Drkušića, ali se sada pojavio Zenit, koji je najbliži da odvede Slovenca iz Sočija, prenosi Nogomanija.

Ali, ovo ne znači da će naredne sezone u Sankt Peterburg, već bi mogao put Beograda. Prema saznanjima slovenačkog portala, Zenit je raspoložen da pazari Drkušića i pošalje ga u Zvezdu na pozajmicu.

Još uvek ništa dogovoreno. Prvo je potrebno da se dogovore Soči i Zenit, a onda i formalnosti sa srpskim šampionom. Na Marakani su otvorene kapije za dolazak još jednog Slovenca.

Slovenia's Vanja Drkusic celebrates at the end of a Group C match between the England and Slovenia at the Euro 2024 soccer tournament in Cologne, Germany, Tuesday, June 25, 2024. (AP Photo/Andreea Alexandru)
Foto: Beta/AP Photo/Andreea Alexandru

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal