Pratite nas preko:
Ivon Anderson i Marina Maljković druge u grupi
Foto: MN Press

OI 2024

Ne može da se dođe samo na četvrtu četvrtinu! Ivon vratila Srbiju iz ambisa, ali poraz je bio neizbežan

Košarkašice Srbije biće druge u grupi na Olimpijskim igrama, pošto su poražene od Španije sa 70:62 u trećem kolu grupne faze.

Već od prošlog kola znalo se da će i Marinine lavice i Crvena furija da idu dalje, a da je ove subote meč mogao da odluči samo ko će u četvrtfinale sa prve, a ko sa druge pozicije.

Nažalost, usled očajne partije reprezentativki naše zemlje, Španija će imati lakšeg rivala u narednoj fazi, a ko će to biti, saznaće se u nedelju kada se kompletiraju sve grupe.

U prva dva kola, i Srbija i Španija slavile su nad Kinom i Portorikom, i to na gotovo identičan način, ali ovog popodneva su ipak Špankinje bolje pripremile meč.

Na kraju, iako su španske reprezentativke imale 20+ poena prednosti u poslednjoj deonici, naše devojke su napravile seriju od 14:0 i umalo da se potpuno rezultatski vrate u meč. Ipak, ne može se na ovom nivou na meč “doći” tek u četvrtoj deonici, u kojoj je ovog popodneva postignut skoro isti broj poena kao u prve tri kombinovano.

Najbolji pojedinac meča bila je Ivon Anderson, poenterski gledano. Dala je 18, ali bila je jedina dvocifrena u našim redovima.

S druge strane, Konde je dala 15 poena, 10 je dodala Kasas.

Na Olimpijske igre možete da se kladite OVDE.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

OI 2024