Pratite nas preko:
Žreb za Ligu šampiona, Printscreen: UEFA

Fudbal

Zvezda u Poljskoj ili Norveškoj: Partizan dobio najtežeg protivnika ako prođe Lugano, a ako ispadne opet teško, TSC na Lazetića

Crvena zvezda je saznala protiv koga će igrati u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona. Srpskom šampionu će prepreka do novog učešća u najjačem evropskom klupskom takmičenju biti pobednik dvomeča 3. kola kvalifikacija između Jagjelonije i Bodo Glimta.

Crveno-beli će biti gosti u prvom susretu, dok će se revanš igrati na stadionu “Rajko Mitić”. Podsećamo da će od predstojeće sezone Liga šampiona se igrati u potpuno drugačijem formatu. O tome čitajte OVDE.

Evo svih parova plej-ofa za Ligu šampiona:

Staza šampiona:
Jang Bojs – Galatasarajem
Dinamo Zagreb – Karabag/Ludogorec
Midtjiland/Ferencvaroš – Slovan/APOEL
Crvena zvezda – Jagjelonija/Bodo Glimt
Malme/PAOK – Sparta Prag/FCSB

Ligaška staza:
Lil/Fenerbahče – Slavija Prag/Union Sen Žiloa
Dinamo Kijev/Rendžers – Salcburg/Tvente

Plej-of za Ligu Evrope

I Partizan je saznao svog potencijalnog rivala u plej-ofu za Ligu Evrope ukoliko uspe da eliminiše Lugano. Crno-beli baš nisu imali sreće jer su dobili najtežeg od svih klubova koji su bili u opciji – Bešiktaš.

TSC koji ima direktno mesto u plej-ofu igraće protiv pobednika duela Panevežis – Makabi Tel Aviv. To znači da će se skoro sigurno doskorašnji trener kluba iz Bačke Topole, Žarko Lazetić, vratiti u Srbiju i voditi izraelskog šampiona protiv bivšeg tima.

Plej-of za Ligu konferencija

Vojvodina, u slučaju da eliminiše Maribor, u plej-ofu za Ligu konferencija igraće protiv pobednika duela Tampere – Đurgarden.

Partizan ukoliko ispadne da u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igraće u plej-ofu za Ligu konferencija, a tamo će se susresti sa pobednikom dvomeča Silkeborg – Gent.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal