Pratite nas preko:
Valter Bou je doneo solidan dobitak jednom igraču Soccerbet-a na spektakularan način, Printscreen: ESPN

Fudbal

Najlepši gol godine u 90. mu doneo prelaz iz dvojke u keca i lovu: I jedan Srbin slavio magične makazice

Dok traju Olimpijske igre, malo je zapostavljen fudbal koji se igra širom planete iako one najjače evropske i svetske lige još nisu počele. U Argentini, zemlji svetskih šampiona i dvostrukih uzastopnih osvajača Kopa Amerika, je u noći između nedelje i ponedeljka viđen možda i najlepši gol ove godine. I to za pobedu u 90. minutu.

Takav razvoj događaja doneo je i novac jednom igraču u Soccerbet kladionici.

Hrabro se odvažio kladilac da stavi samo jedan meč na svoj tiket i to da bude prelaz iz 2-1, a utakmica koju je odabrao bila je između Lanusa i Tigrea.

Možemo reći da je odlično procenio pošto su gosti zaista vodili na poluvremenu 1:0 i to zahvaljujući autogolu Karere. A onda su u drugom poluvremenu pala još 4 gola. Najpre Salvio postigao dva pogotka za 2:1, međutim, Monzon je u 73. minutu izjednačio.

Kako to obično biva, ludački i dobitni tiketi uglavnom dolaze u samom finišu i to se i dogodilo, ali na koji način? Upamtiće svi dobro ime Valter Bou, jer je ovaj momak postigao jedan od najlepših golova godine, već i ikada viđenih golova makazicama.

Bou je primio loptu grudima na nekih 18-19 metara, okrenut leđima od gola i onda je iz prve izveo makazice. Ostalo je bilo magija.

Ne samo što je usrećio navijače i oduševio ljubitelje fudbala, već i jednog čoveka u Srbiji kome je doneo 124.000 dinara.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal