Pratite nas preko:
luana alonso
Foto: Printscreen/Instagram

OI 2024

Lepotica izbačena iz olimpijskog sela zbog provokativne odeće i preteranog “druženja” s kolegama

Jedna od najglamuroznijih takmičarki i prava lepotica na Olimpijskim igrama izbačena je iz olimpijskog sela nakon što je optužena za ometanje drugih takmičara svojim provokativnim oblačenjem i društvenim aktivnostima.

Paragvajska plivačica Luana Alonso je obaveštena da mora da napusti selo nakon što su zvaničnici rekli da je svojim ponašanjem stvorila “neprikladnu atmosferu”.

Prelepa 20-godišnja plavuša, koja je izgubila u svojoj disciplini već prvog takmičarskog dana, viđena je kako se kreće u svojoj ličnoj, provokativnoj odeći umesto u zvaničnom kompletu koji je obezbedio paragvajski tim.

Takođe je primećena kako se druži i na razne načine “socijalizuje” s drugim sportistima i navodno je ometala svoje saigrače koji su još uvek bili u konkurenciji.

Alonso se odmah potom smestila u hotel u francuskoj prestonici, odakle je izlazila u luksuzne butike i restorane, te je na svom Instagram profilu, koji prati 500.000 ljudi, postavljala fotografije.

Zvaničnici paragvajskog Olimpijskog komiteta doneli su odluku da je isključe iz zajedničkog druženja s drugim članovima tima nakon što su obavešteni o njenom ponašanju koje je, kako je rečeno, uzrokovalo puno ometanja.

Obično se svi sportisti zadržavaju do kraja Olimpijskih, kada učestvuju u svečanom zatvaranju i kasnijim zabavama, što će očigledno i Luana da uradi, ali će morati da sama plaća skupoceni hotel.

S obzirom na to koliko je popularna na društvenim mrežama, preko kojih i zarađuje fin novac, verovatno joj to neće predstavljati problem.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

OI 2024