Pratite nas preko:
Junak Jermenije: Ognjen Čančarević (Foto: Printscreen/Twitter)

Fudbal

Srpski golman dao gol Albancu sa preko 90 metara: Potez o kojem bruji čitava fudbalska Evropa (VIDEO)

Pogodak večeri na evropskim terenima ovog utorka postigao je Srbin. Užičanin Ognjen Čančarević (34), nekadašnji golman OFK Beograda, Radničkog iz Kragujevca i Radnika iz Surdulice, upisao se u strelce na meču kvalifikacija za Ligu konferencije protiv velikana AEK-a iz Atine.

Spektakularan potez viđen je u Jermeniji ovog utorka, gde je iskusni čuvar mreže u 70. minutu doneo pobedu svom timu protiv atinskog velikana. Užičanin je ispucao loptu s namerom da prenese težište igre na protivničku polovinu, ali je ona visoko odskočila i prevarila albanskog golmana Tomasa Strakošu na golu AEK-a za 2:1.

Jermenska Noa je u nadoknadi vremena dala još jedan gol za konačnih 3:1 i kompletan šok u duelu sa Atinjanima u čijim redovima je Mijat Gaćinović zabeležio asistenciju.

Čančarević je u Jermeniji stekao status jednog od najboljijh golmana, a zahvaljujući nastupima za Alaškert i Nou dogurao je do jermenskog pasoša i mesta reprezentativnog golmana. Ovim nesvakidašnjim potezom samo je “zacementirao” kultni status u toj zemlji. Pogledajte kako.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal