Pratite nas preko:
Foto: Beta (AP Photo/Luca Bruno) & Printscreen: Index.hr

OI 2024

Evo kako su Hrvati komentarisali pobedu vaterpolista Srbije: Ovog čoveka krive za sve

Vaterpolo reprezentacija Srbije odbranila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. Delfini su u finalu pobedili Hrvate sa 13:11 (5:2, 3:3, 3:3, 2:3), treći put u nizu osvojili najsjajnije olimpijsko odličje i pokazali komšijama ko je tata, kada je u pitanju ovaj sport.

U komšijskoj Hrvatskoj javnosat je očekivala da će selekcija koja je aktuelni šampion sveta uspeti da prekine dominaciju Srbije i osvoji dugo čekano zlato na Olimpijskim igrama, ipak to se nije desilo, a komentari na najvećim sportskim portalima u ovoj državi većinom su kritični na račun njihove ekipe.

Na portalu Index.hr nižu se komentari čitalaca i svih navijača koji su gleali ovaj meč. Na jednoj strani većina ljudi u Hrvatskoj čestita Srbiji na odličnoj igri, i sa ogromnom dozom kritike pišu o svom nacionalnom timu, kao i selektoru Ivici Tucaku.

Ovo su neki od komentara sa najviše “lajkova”:

– Pos*rem im se u usta i na srebrnu medalju. Koja kukavička i loša igra. Čestitke komšijama na poštenoj pobedi i zlatu!

– Zabili smo 9 golova slučajno na snagu, čestitam Srbiji na odličnoj igri. Ovo je trebalo biti realno 10 razlike za Srbiju. Tucak vreme je, bez ikakve ideje ništa ni sa čim – bili su samo neki od komentara.

Komentari; Printscreen: Index.hr

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

OI 2024