Pratite nas preko:
Grobari Partizan Fuenlabrada
Foto: Partizan BC / Instagram

Košarka

Partizanov marketing tim opet briljira: Prošlu ideju im ukrali Grci, a ovu novu će čitava planeta!

Košarkaški klub Partizan će u Beogradskoj areni 19. avgust na nesvakidašnji način predstaviti novi tim.

Crno-beli su napravili veliki broj izmena u odnosu na prošlu sezonu, tako da u ovoj novoj takmičarskoj godini ulaze sa potpuno novim timom, jedini igrač koji će definitivno ostati jeste Balša Koprivica. 

Upravo zbog toga marketing tim Partizana odlučio je da još jednom izbriljira i postavi standard u evropskoj košarci. Prošle godine je to bila utakmica sa Fuenlabradom na Tašmajdanu, dok će navijači sad imati priliku da upoznaju nove igrače uz simfoniju u Beogradskoj areni.

Grci im “ukrali” ideju

Košarkaši Partizana 20. i 21. septembra igraju pripremni turnir “Pavlos Janakopulos” u Atini. Koji je čini se ideju “ukrao” od Partizana i utakmice protiv Fuenlabrade koja je bila takođe pod otvorenim nebom.

Zbog renoviranja “OAKA Arene”, utakmice neće moći da se igraju u njoj, pa se iz toga izrodila jedna fenomenalna ideja. Ovogodišnji turnir biće odigran na drevnom stadionu “Panatinaik”, koji je bio domaćin prvih modernih Olimpijskijh igara, davne 1896. godine u Atini.

Nešto više od mesec dana pre početka tradicionalnog turnira, ulaznice su puštene u prodaju, a pun kapacitet od 35.000 mesta rasprodat je za 35 sati!

Partizan će se i naredne sezone takmičiti u Evroligi i u ABA ligi, gde će pokušati da vrati trofej koji je osvojio 2023. godine. 

Izabranici Željka Obradovića će sezonu u Evroligi otvoriti trećeg oktobra utakmicom protiv Baskonije, dok ih krajem septembra očekuje start takmičenja u Jadranskoj ligi.  Ekipa će pripreme za novu sezonu započeti u ponedeljak 19. avgusta. 

Partizan će na originalan način u Beogradskoj areni predstaviti svoj novi tim, a prodaja karata za ovakav događaj počinje u sredu od 12 časova. 

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka