Pratite nas preko:
aleksandar mitrovic al hilal
Foto: Printscreen/X/Central do Arabão

Fudbal

Mitrović spasio Al Hilal u 90. minutu, pa ga Sergej odveo u finale (VIDEO)

Aleksandar Mitrović, najbolji napadač u istoriji reprezentacije Srbije i centarfor Al Hilala, otvorio je sezonu spektakularnim golom u polufinalu Superkupa Saudijske Arabije.

Srpski golgeter postigao je pobedonosni gol u 90. minutu utakmice protiv Al Ahlija, obezbedivši svom timu prolaz u finale.

Mitrović je doslovno oživeo utakmicu nakon što je njegov tim loše izveo korner. Lopta je došla do Al Davsarija, koji je preciznim centaršutom pronašao Mitrovića. Srpski napadač je glavom postigao gol i izjednačio rezultat, pokazujući svoj prepoznatljiv stil igre.

Ranije u meču, Al Ahli je došao do prednosti u 66. minutu, kada je Roberto Firmino, uz asistenciju Mareza, pogodio mrežu Al Hilala.

Nakon regularnog dela i izjednačenja, utakmica je otišla u penale, gde je ekipa Al Hilala obezbedivši sebi mesto u finalu. Mitrović je bio među preciznima, dao je gol u trećoj seriji. Odlučujući penal postigao je Sergej Milinković Savić.

Drugi finalista biće poznat u petak, kada će se sastati Al Nasr i Al Tavon. Finale Superkupa Saudijske Arabije zakazano je za subotu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal