Pratite nas preko:
Spain's Lamine Yamal, right, and England's Luke Shaw battle for the ball during the final match at the Euro 2024 soccer tournament in Berlin, Germany, Sunday, July 14, 2024. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Foto: Beta/AP Photo/Thanassis Stavrakis

Fudbal

Ovo više nije vest: Luk Šo ponovo povređen – poznato i koliko mečeva propušta

Gle čuda! Mančester junajted je potvrdio da će Luk Šo propustiti početak sezone Premijer lige zbog nove povrede koju je zadobio nakon igara u reprezentaciji Engleske.

Šo, koji je prošle sezone započeo samo 12 utakmica u Premijer ligi i propustio veći deo Evropskog prvenstva, povredio je list na početku priprema sa Junajtedom.

Crveni đavoli su u utorak podelili vest o stanju 29-godišnjeg fudbalera, navodeći da se nadaju njegovom povratku nakon prve međunarodne pauze u sezoni.

To znači da će Šo propustiti prva tri kola Premijer lige, uključujući meč protiv ljutog rivala Liverpula, koji će biti pod vodstvom novog trenera Arnea Slota.

Ipak, Erik ten Hag i njegov stručni štab moraće da igraju taj meč bez Šoa, a s obzirom na to da će Tajrel Malasija biti duže odsutan, Ten Hag će verovatno biti primoran da improvizuje s odbranom u prvim utakmicama sezone.

Ako želite da se kladite na prve mečeve sezone u Premijer ligi, možete to da uradite OVDE.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal