Pratite nas preko:
Fudbaleri Radnickog 1923, proslavljaju neresen rezultat i plasman u evropska takmicenja, na prvenstvenoj utakmici protiv Partizana, na stadionu JNA. Beograd, 25.05.2024. foto: Nebojsa Parausic Fudbal, Partizan, Radnicki Kragujevac
Radnički prodao jednog od najboljih igrača, Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

Fudbal

Odbili ponudu Partizana, ali su ga ipak prodali: Radnički ostao bez jednog od najboljih posle sukoba s Dudićem

Radnički iz Kragujevca prodao je jednog od najboljih i najvažnijih igrača iz prošle sezone. Sali Vižđi je napustio Kragujevac i preselio se u mađarski Đer.

Novčani detalji transfera nisu poznati, ali je reprezentativac Tunisa već promovisan u novom klubu s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

Nije tajna da je Vižđi želeo da napusti klub posle neuspeha u Evropi, zbog toga je bio izostavljen iz protokola na prethodnim mečevima, a trener Feđa Dudić poručio da niko nije iznad kluba.

– Nije u pitanju nikakva povreda. Ko je malo čitao između redova, shvatio je kada sam rekao da niko nije iznad kluba. Videćemo šta će dalje biti, on je i dalje naš igrač, ali to su zasad neke situacije interne, između njega, mene i ekipe – rekao je Dudić.

Jednostavno posle odlične prethodne sezone ponuda iz jačih sredina i finansijski moćnijih klubova nije manjkalo. Navodno su Kragujevčani odbili i onu koja je stigla od Partizana, kao i od Debrecina. Ipak, na kraju se ovako završilo.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal