Pratite nas preko:
ALEKSANDAR STANOJEVIC trener fudbalera Partizana na utakmici kvalifikacija za UEFA Ligu Evropa protiv Lugana na stadionu Partizana, Beograd 08.08.2024. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Partizan, Kvalifikacije UEFA Liga Evropa, Lugano
Aleksandar Stanojević, Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbal

Bez ijednog pitanja za Stanojevića na konferenciji pred revanš u Luganu

Fudbaleri Partizana se spremaju za revanš meč protiv Lugana u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Trener Aleksandar Stanojević je saopštio da je Mateuš Saldanja u konkurenciji za meč u četvrtak.

– Imamo negativan rezultat iz prve utakmice. Ali pošto je i dalje aktivan rezultat, imamo i nadu da možemo da idemo dalje. Spremamo se, pokušavamo da uradimo nešto. Svi su zdravi. Saldanja je počeo juče da trenira, pa je i on u konkurenciji za tim. Sve nam je jasno, znamo šta treba da uradimo i tako se i spremamo – rekao je Stanojević.

Ono što je najviše iznenadilo jeste da nije bilo nijednog pitanja novinara za stratega crno-belih uoči revanša u kome oni jure gol zaostatka iz prve utakmice u Beogradu.

Na konferenciji se obratio i Nihad Mujakić, štoper Partizana.

– Vratio bih se na meč u Beogradu. Taj meč je bio pola-pola, mi smo možda imali neke bolje šanse iz kontri i polukontri. Sutra očekujem isto tvrdu utakmicu. Nadam se da će to biti dobro za nas.

Utakmica Lugano – Partizan se igra u četvrtak od 20.30h, a kvote pogledajte OVDE.

Ukoliko Partizan uspe da napravi podvig u revanšu rival u plej-ofu će mu biti Bešiktaš. Ako se to ne desi evropski put nastaviće u plej-of za Ligu konferencija gde će igrati protiv pobednika duela Gent – Silkeborg (prvi meč 2:2).

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal