Pratite nas preko:
Stefan Kovač
Stefan Kovač; Foto: MN Press

Fudbal

Partizan doveo novo pojačanje: U TV emisiji zapevao “Zvezda mi je sve, Zvezda život je”

Stefan Kovač (25) novi je fudbaler Partizana. Veznjak koji je na Banovo brdo stigao u januaru 2019. godine postao je jedan od igrača koji su obeležili uspehe “brđana” u poslednjih šest sezona.

U tom periodu odigrao je čak 183 utakmice, pa je na večnoj listi drugi po ukupnom broju mečeva za Čukarički, iza neprikosnovenog kapitena Marka Docića.

Kovač je postigao i 20 golova za Čukarički, od toga četiri u međunarodnim takmičenjima. Kao član Brđana sjajnim igrama izborio se i za dres mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine, za koju je odigrao nekoliko zapaženih mečeva. Čukarički se zahvalio fudbaleru na društvenim mrežama. 

– Proveo sam prelepih šest godina na Banovom brdu. Kad sam dolazio 2019. nisam ni zamišljao da ću se ovoliko dugo zadržati. Imali smo odlične rezultate, bili konstantno u vrhu srpskog fudbala, igrali na međunarodnoj sceni, prošle godine i u grupnoj fazi Lige konferencije. Želeo bih da se zahvalim svim trenerima u periodu koji sam proveo u Čukaričkom, saigračima, ljudima zaposlenim u klubu. Uvek ću se rado vraćati na Banovo brdo, gde sam stasao kao igrač, ali i stekao prijateljstva za čitav život. Sada je vreme za novo poglavlje u mojoj karijeri – rekao je prilikom rastanka od Čukaričkog Kovač.

On je u Humsku došao za 350.000 evra, a najavljen je tokom jučerašnjeg dana. ,

Podsećamo Kovač je u čuveni TV šou došao u Zvezdinom dresu

On je kao mlađi igrao za Crvenu zvezdu, u juniorskim kategorijama, a postoji i jedan video snimak koji ga “kompromituje” pred očima publike u Humskoj.

Kovač je tada sa bratom učestvovao u emisiji “Ja imam talenat” i tom prilikom jasno stavio do znanja da navija za Zvezdu, a na samom početku pevao je navijačku pesmu “Zvezda mi je sve, Zvezda ćivot je!”.

On sada ima 25 godina i u Čukaričkom je od 2019. Bio je i član mlađih selekcija Bosne i Hercegovine, čije je boje branio do mlade reprezentacije.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal