Pratite nas preko:
NEMANJA RADONJIC i DRAGAN STOJKOVIC PIKSI selektor i trener fudbalera reprezentacije Srbije na utakmici kvalifikacija za UEFA Evropsko prvenstvo 2024 godine protiv Bugarske na stadionu Dubocica, Leskovac 19.11.2023. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Reprezentacija, Srbija, Bugarska, UEFA Evropsko prvenstvo, EURO 2024
Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbal

Radonjić ostaje u Seriji A? Italijani kvare posao Zvezdi

Čekali su ga na “Marakani” pola leta, ali nije želeo nazad u Srbiju. Na kraju je Crvena zvezda za sebe našla rešenja na krilnim pozicijama, a Nemanja Radonjić je i dalje bez kluba i trenira individualno.

Taj status bi uskoro mogao da se promeni. Nemanja Radonjić bi mogao da ostane u Seriji A. Za sada bivšim reprezentativcem Srbije interesovanje je pokazao Empoli.

Sada se čeka da se tim sa stadiona Karlo Kastelini dogovori sa Torinom. Već smo u slučaju Crvene zvezde pistali da je obeštećenje oko 1,5 miliona evra.

Empoli je odmah i pripremio zamenu ako propadnu pregovori sa “granatom”. U tom slučaju bi Empoli krenuo po Hrvata – Josipa Brekala. Ipak, treneru Robertu Daversi je prvi “pik” Nemanja Radonjić.

Crvena zvezda je definitivno odustala od Nemanje Radonjića. Vladan Milojević na krilima sada može da računa na Felisija Milsona, Pitera Olajinku, Hozea Rodrigeza Pumu, Lazara Jovanovića, Jovana Šljivića, Jegora Pruceva i Aleksandra Kataija.

Radonjića
Foto: MN Press

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal