Pratite nas preko:
fudbaler reprezentacije Srbije trening pred utakmicu UEFA Evropskog prvenstva 2024 godine protiv Engleske na stadionu Rozenau, Augzburg 17.06.2024. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Reprezentacija, Srbija, UEFA Evropsko prvenstvo, EURO 2024
Lazar Samardžić; Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbal

Juventus određuje sudbinu Lazara Samardžića: Transfer je vrlo blizu

Italijanska Serija A samo što nije počela, a mnogi fudbaleri još nisu izabrali nove klubove, uključujući i Lazara Samardžića. Srpski reprezentativac, pak, mogao bi u poslednjim danima pred start sezone da promeni sredinu i otisne se u Bergamo.

Samardžić, naime, još čeka rasplet na relaciji Bergamo – Torino, odnosno, hoće li Juventus otkupiti od Atalante Tona Kopmajnersa. U tom slučaju bi fudbaler Udinezea postao zamena za Holanđanina.

Prema poslednjim informacijama koje je preneo Fabricio Romano, posao je veoma blizu realizacije, a Atalanta bi ozbiljno zaradila od prodaje Kopmajnersa. U tom slučaju “Boginji” ne bi bio problem da plati oko 20.000.000 evra koliko “zebre” traže za potpis Samardžića.

Reprezentativac Srbije je bio na pragu Intera, Napolija i na kraju najbliži Milanu, ali će, po svemu sudeći, uslediti selidba u Atalantu. Ukoliko se nešto nepredviđeno ne dogodi.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal