Pratite nas preko:
PEPE CHERIF NDIAYE Pepe Cerif Ndiaje fudbaler Crvene zvezde na utakmici Superlige Prvenstva Srbije protiv Jedinstva Ub na stadionu Rajko Mitic, Beograd, 20.07.2024. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Crvena zvezda, Superliga Prvenstvo Srbije, Jedinstvo Ub
Šerif Endijaje bi na kraju leta mogao da napusti Crvenu zvezdu, Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbal

Španski klub se javio Zvezdi zbog Endijajea: Ali ništa se neće desiti dok ne prođe plej-of za Ligu šampiona

Crvena zvezda je dovođenjem Vanje Drkušića na pozajmicu verovatno završila sa pojačanjima za ovo leto, međutim, odlazaka sa Marakane će gotovo sigurno biti. Poslednje informacije kažu da do kraja letnjeg prelaznog roka Šerif Endijaje će se preseliti u Španiju.

Povratnik u Primeru, Espanjol, pokazao je interesovanje za senegalskog napadača, nezvanično je potvrđeno “Telegrafu“. Navodno je stigla i finansijska ponuda za otkup, ali se ne navodi o kojoj je cifri reč.

U Ljutice Bogdana procenjuju 28-godišnjeg fudbalera na 6 miliona evra, što je 2 više nego što su ga platili pre godinu dana Adani.

Ipak, o njegovoj eventualnoj prodaji će se odlučivati tek nakon dvomeča protiv Bodo Glimta u plej-ofu za Ligu šampiona. Endijaje će sigurno igrati u tim mečevima.

Vladan Milojević uz Endijajea kao klasične centarforove ima još Bruna Duartea i Uroša Sremčevića, a pozicije u špicu mogu da pokrivaju i Olajinka, Milson, Puma, Lazar Jovanović…

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal