Pratite nas preko:
Foto: IG/ @adrian10mutu

Fudbal

Legendarni fudbaler se pohvalio izgledom posle transplatacije kose: Prepoznajete li o kome je reč?

Nekadašnji legendarni reprezentativac Rumunije u fudbalu Adrijan Mutu potpuno je promenio izgled posle transplantacije kose.

On je na svom “Instagramu” podelio fotografije obnovljenog zahvata i napisao da je veoma srećan jer je pet meseci nakon transplantacije razlika veoma vidljiva.

Ovakve zahvate uradili su mnogi poznati, a svakako prvi na pamet padaju Nemanja Gudelj i Antonio Konte. Mutu je ispod fotografije dodao i komentar “Posle pet meseci. Veoma sam srećan rezultatom, hvala”

Bivši reprezentativac Rumunije sada ima 45 godina i odlučio je da postane trener. U poslednjem pokušaju nije bio baš uspešan. Nakon što je preuzeo rumunski Kluž, dobio je otkaz za samo dva meseca. Sa inače uspešnim klubom, imao je samo pet pobeda u 11 utakmica.

Najbolje partije u njegovoj igračkoj karijeri pružao je za Čelsi početkom 2000-ih. Ali otišao je na ružan način. Bio je pozitivan na kokain 2004. godine. Posle tog skandala, njegova karijera je krenula nizbrdo. Morao je da pauzira zbog kazne. Kasnije je igrao za Juventus, Livorno, Fiorentinu, Ćezenu i druge.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal