Pratite nas preko:
Karlos Alkaraz lomi reket
Prvi put smo videli besnog Alkaraza kako lomi reket, Printscreen: Eurosport

Tenis

Iju, dobi Alkaraz šamar od još jednog “starca”: Đokovićev ortak ga “okrenuo” posle 17 sati prekida, Karlitos lomio reket

Senzacija u Sinsinatiju! Karlos Alkaraz doživeo je poraz u prvom meču posle poraza od Novaka Đokovića u finalu Olimpijskih igara. Da stvar bude još zanimljivija, pobedio ga je još jedan veteran, dugogodišnji Đokovićev drug, Gael Monfis 4:6, 7:6, 6:4,

Trajao je ovaj meč skoro 20 sati, odužio se u dva dana, ali još jedan “starac” na Turu je pokazao da nije ni on za bacanje.

Zbog kiše koja nije prestajala u Ohaju meč je bio prekinut u taj-brejku drugog seta pri rezultatu 3:1 za 37-godišnjeg Francuza. I prekid je trajao punih 17 sati. Toliko je prošlo dok se njih dvojica nisu vratili na teren.

I kad se konačno nastavilo viđen je preokret i jedna od najvećih senzacija ove sezone. Karlitos je po povratku na teren posle duge pauze delovao prilično izgubljeno i dekoncentrisano. Možda i prvi put od kad se pojavio videli smo ga besnog kako razbija reket. Platio je na kraju cenu.

Sada ga čeka gubitak 590 bodova, jer je prošle godine igrao finale ovog turnira (poražen od Đokovića). Zato će ostati na trećem mestu na ATP listi iza srpskog tenisera.

I prošle godine je mladi Španac zapao u krizu nakon što je osvojio Vimbldon, a videćemo da li se i ove godine priča ponavlja.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Tenis