Pratite nas preko:
Liverpul

Fudbal

Liverpul iz prvog šuta u okvir gola srušio povratnika u PL: Žota i Salah za idealan debi Slota na Ostrvu

Liverpul se mučio, napadao, pokušavao 60 minuta da probije bedem ispred Ipsvičovog gola, u čemu je na kraju, iz prvog šuta u okvir gola golmana Voltona i uspeo. Konačan rezultat drugog meča prvog kola Premijer lige bio je 2:0.

Liverpul je čak 11 godina uzastopno bio neporažen na otvaranju sezone, a novom treneru Slotu tako nešto je na debiju u najjačoj ligi sveta takođe pošlo za rukom. Čak 12 godinu zaredom.

Držao se Ipsvič, Liverpul jeste šutirao, ali jalovo, čak osam puta van okvira gola. A onda, usledio je taj 60. minut, kada je Diogo Žota postigao pogodak iz prvog šuta u okvir.

A onda, u 65. minutu, Dominik Soboslaj poslao je sjajan pas prema Mohamedu Salahu, a ovaj postigao čak deveti gol na otvaranju prvenstava u svojoj karijeri.

Neverovatni Egipćanin praktično je osigurao trijumf za Redse na ovom nezgodnom otvaranju sezone u gostima kod ekipe koja je došla na ovaj meč samo sa jednom namerom – da se brani.

Posle sinoćnjeg meča Mančestera i Fulama, u kome je Junajted na jedvite jade došao do pobede, Liverpul ipak može da bude malo zadovoljniji.

U narednom kolu Liverpul čeka Brentford, dok će Ipsvič gostovati Mančester sitiju.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal