Pratite nas preko:
Ronaldo i Sergej na meču Superkupa; Foto: Printscreen/Twitter

Fudbal

Kristijano će sanjati Srbe – SMS “poništio” Ronalda, Mitrović ga nokautirao!

Prošle sezone su Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić bili noćna mora za Kristijana Ronalda, a ništa drugačije nije ni ove godine. U Superkupu Saudijske Arabije Al Hilal je deklasirao Al Nasr i sa 4:1 (0:1) nagovestio da će se ponovo za sve pitati u Saudi Pro ligi.

Videlo se da je Ronaldo ozbiljno zagrejan da prekine “teror” Srba nad njim u Arabiji, što je i pokazao u prvom poluvremenu. Imao je nekoliko prilika, a u 44. minutu jednu je iskoristio i doveo Al Nasr u prednost.

Međutim, u drugom delu se bude Srbi koji, kada vide Ronalda na terenu, pretvaraju se u zveri. Eh, kad bi tako bilo protiv svakog rivala, a ne da ih na Evropskom prvenstvu gledamo kao “male mace”. No…

Srpska rapsodija za 14 minuta

Već u 55. minutu je Mitrović asistirao za Sergeja Milinković-Savića, a on je “poništio” gol koji je postigao Portugalac.

Osam minuta kasnije “budi” se i Mitrović, te je na dodavanje Rubena Neveša doneo potpuni preokret. Tu nije stao, već je u 69. minutu potpuno nokautirao Al Nasr, a kamera je uhvatila Ronalda koji nije mogao da veruje šta se dešava.

Tačku je stavio Malkom u 72. minutu i tako doneo trofej novi Al Hilalu, a Ronaldu naneo novi šamar.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal