Pratite nas preko:
Fudbaleri Genta su ostvarili ubedljivu pobedu pred meč protiv Partizana, Printscreen: Instagram/kaagent

Fudbal

Partizane, pazi se: Gent se razgoropadio baš pred dolazak u Beograd

Gent je proigrao u najgorem trenutku za Partizan, baš pred dolazak u Beograd na prvi meč plej-ofa za Ligu konferencija. Belgijski klub je razbio Vesterlo 4:1 u 4. kolu Župile lige i na njima iskalio bes zbog lošijeg ulaska u sezonu.

Već do poluvremena je pisalo 3:0 na semaforu za protivnika crno-belih. Sva tri gola su postigli u periodu od 27. do 32. minuta, a redom su pogađali Gerkens, Fernandez-Pardo i Gandelman.

Ni to što su primili gol u finišu prve polovine utakmice preko Sajadmaneša ih nije poremetilo. Pobeda se nije dovela u pitanje, a Delorž-Niper ju je samo potvrdio u 80. minutu.

Crno-beli mogu da se nadaju da su se Belgijanci “izduvali” u ovom meču, gde su zabeležili pobedu posle 2 uzastopna poraza u prvenstvu.

Prvi meč u Beogradu igra se pred praznim tribinama u četvrtak od 20.15h. Kvote pogledajte OVDE.

Lazetićev Makabi u nadoknadi prošao u Kupu

I protivnik TSC-a u plej-ofu za Ligu Evrope, Makabi iz Tel Aviva je upisao pobedu u nedelju uveče. Šampion Izraela, koga od letos predvodi Žarko Lazetić, je uz dosta muke eliminisao Saknin u TOTO kupu 2:1.

Svi golovi su pali u poslednjih 10 minuta meča. Mučio se “Ponos Izraela” da probije bedem autsajdera i to je uspeo tek u 84. minutu iz penala. Strelac je bio legendarni Eran Zahavi. U 92. minutu su promašili novi penal, ali se Turgeman iskupio za to 2 minuta kasnije kad je asistirao Davidu za potvrdu pobede.

Ipak, gosti su uspeli da u preostaloj nadoknadi postignu počasni gol preko Kalaihala.

Prva utakmica Makabija i TSC-a se igra u četvrtak na neutralnom terenu u Sombadelju (Mađarska). Kvote pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal