Pratite nas preko:
Aleksandar Aca Stojanović
Foto: MN Press

Košarka

Aca Stojanović krivac što Durenta prozivaju da je slabić?!

Moderno doba i 21. vek sa sobom nose ogromne pošasti. Društvene mreže, glave zabijene u telefone, niko ni sa kim više ne komunicira direktno itd, međutim, postoje i veoma interesantne “nuspojave” ovog vremena. Takvu jednu na svojoj koži osetio je Aleksandar Aca Stojanović, poznati RTS sportski komentator.

On je posle pobede Srbije nad Nemačkom u meču za bronzu na Olimpijskim igrama postavio Denisu Šrederu pitanje da uporedi NBA ligu i evropsku košarku i koliko se razlikuju i koliko se ta razlika smanjuje i koga vidi kao najvećeg izazivača Americi iz Evrope.

– Evropska košarka, ovde moram da budem oprezan, nije samo zabava, već i čist košarkaški IQ, trenerske veštine, igrači koji razumeju igru. Srbija, Grčka, Nemačka, Španija, mnogo timova je tu koji znaju da igraju, koji su atletski i mnogi od igrača iz Evrope su u NBA. Slovenija sa Lukom Dončićem, koji je jedan od najboljih igrača na svetu. NBA je najbolja liga na svetu, ali Evropljani dolaze sigurno – odgovorio je Šreder.

Američkom asu Kevinu Durentu nije se svideo taj Šruderov odgovor, pa je odmah posle finala napisao sledeće:

– I IQ i zabava – napisao je Durent.

Sada mu je i sam Šreder odgovorio na te reči, nazvavši ga “slabom ličnošću”, odnosno slabićem.

– Pokazao je koliko je slaba njegova ličnost. Iako je tako velika zvezda, osetio je potrebu da odgovori na moje reči, koje čak nisu ni bile negativne – poručio je Šreder koji je tako nastavio lavinu za koju je “krivac” Aca Stojanović.

Eto šta vam je 21. vek. Infomacija putuje brzinom svetlosti sa jednog kraja sveta na drugi.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka