Pratite nas preko:
VLADAN MILOJEVIC trener fudbalera Crvene zvezde na utakmici Superlige Prvenstva Srbije protiv Novog Pazara na stadionu Rajka Mitica, Beograd, 10.08.2024. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Crvena zvezda, Superliga Prvenstvo Srbije, Novi Pazar
Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbal

Milojević otkrio ko će braniti protiv Bodea, pa progovorio i o Drkušiću

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević oglasio se uoči prve utakmice plej-ofa za plasman u Ligu šampiona protiv Bode Glimta.

– Dugo igraju u istom sistemu, disciplinovani su, šampioni svoje zemlje, sigurno će biti agresivni, ali odgovorićemo našom agresijom. Biće to “rovovska bitka” u svakom slučaju – rekao je.

Zvezda sutra od 21 sat gostuje norveškom timu, a revanš je 28. avgusta u Beogradu.

– Moj tim će uvek respektovati protivnika, ali nikoga se ne plašimo. Dve su utakmice, razmišljamo samo o prvoj. Očekujemo “brzu” utakmicu, veštačka trava, ne znam hoće li biti kiše. Nisi to nama uobičajeni uslovi, igrali smo u Pančevu na veštačkom terenu, ali potpuno su različite. Bodo igra hitro, kratkim pasovima i moraćemo što pre da se adaptarimo na teren”, istakao je Milojević na konferenciji za medije.

Braniće Marko Ilić

Omri Glazer nije doputovao u Norvešku i braniće Marko Ilić.

– Nema ništa novo, zbog predostrožnosti, plus nije trenirao, a imam i veliko poverenje u Marka, branio je ovde, ima kvalitet, čestitam mu poziv iz reprezentacije, a za startnih 11, videćemo. Tu su svi, na raspolaganju, uključujući i poslednje pojačanje Vanju Drkušića – naveo je Milojević.

Tu je i Drkušić

Šanse su sigurno 50:50, ali neka Bode bude blagi favorit, naglasio je Milojević.

– Imaju kontinuitet, u sred su sezone, igraju na domaćem terenu, ali imamo i mi svoje cjljeve i želimo da dovedemo klub tamo gde mu je mesto – poručio je Milojević.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal