Pratite nas preko:
Molde
Ekipa Moldea; Foto: MN Press

Besplatni tipovi

Liverpul se vraća u dominantni “mod”, Nemanja Matić potapa “žutu podmornicu”

Drugi termin Lige Evrope takođe je veoma sadržajan, a mi vam donosimo predloge za duele u Liverpulu, Haifi, Moldeu i Viljarealu.

21.00          Liverpul – Sen Žiloa

Nećemo otkriti „toplu vodu” ako kažemo da je Liverpul jedan od najboljih timova ove sezone, jer od početka ima samo remi sa Čelsijem u gostima i sve pobede. Ako izuzmemo dokazanu “krađu” protiv Totenhema. Sve to nekako prolazi tiho i ispod radara. Baš kao što je tim Jirgena Klopa preokrenuo u prvom kolu na gostovanju LASK-u u Lincu. Belgijanci su na startu propustili priliku za pobedom, jer im je odoleo Tuluz, što se može smatrati kiksom u ovakvoj grupi.

Predlog: 1-1&3+ (2.00), DI1+&II2+ (2.55)

21.00          Makabi Haifa – Panatinaikos

Muče se Izraelci odlaskom Baraka Bahara i definitivno nisu toliko konkurentni kao kada su igrali u Ligi šampiona sa sadašnjim trenerom Crvene zvezde. U duelu „zelenih” timova svakako imaju svoju šansu. Panatinaikos ima, možda, i neočekivana tri boda u džepu posle prvog kola i meča sa Viljarealom (2:0). Tu su pokazali svoju snagu, ali hajde da ih vidimo kako igraju na strani, i to kada je na tribinama baš „vruće”.

Predlog: 3+ (1.92), IGGvIIGG (2.25)

21.00          Molde – Bajer Leverkuzen

Norveški tim je pošteno nadigran u prvom meču i zasluženo poražen od Karabaga u Bakuu. Čemu onda da se nada protiv zahuktalih „farmaceuta”? Naravno, svašta je moguće, ali je činjenica da će svoju šansu tražiti protiv Hakena i u revanšu protiv Azera. Leverkuzen gazi redom, kako u Bundesligi, tako i u Ligi Evrope i nema dileme da će takvom igrom biti jedan od favorita za samu završnicu ovog takmičenja.

Predlog: 2-2&3-6 (3.35), I<II (1.98)

21.00          Viljareal – Ren

Možda nije zvučan duel, ali je svakako jedan od derbija kola. Malo ko se nadao da će „žuta podmornica” tako lako potonuti na otvaranju grupne faze, i to bez ispaljenog metka. Sada mora to da nadoknadi protiv lidera grupe F. Tim Nemanje Matića ne zna za poraz ove sezone, ali to može da zavara jer ima čak pet upisanih remija. Uzbuđenja, svakako, neće izostati na stadionu „Keramika”.

Predlog: D2+ (1.90), I1+&II1+ (1.65)

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Besplatni tipovi