Pratite nas preko:
san lorenco navijaci policija
Foto: Printscreen/X/Football Report

Fudbal

Policija pucala po publici gumenim mecima: Haos na meču Kopa Libertadores (VIDEO)

Brazilski Atletiko Mineiro izborio je plasman u četvrtfinale Kopa Libertadores, elitnog klupskog kontinentalnog takmičenja Južne Amerike, pobedom protiv argentinskog San Lorenca.

U prvoj utakmici, odigranoj pre nedelju dana, rezultat je bio 1:1, dok je u revanšu Atletiko slavio sa 1:0 zahvaljujući golu Rodriga Batalje, koji je u 65. minutu sjajno reagovao nakon udarca iz ugla i glavom postigao pogodak koji je doneo veliko slavlje njegovom timu.

Utakmica je odigrana na stadionu MRV Arena u brazilskom Belo Horizonteu pred više od 40.000 gledalaca. Stadion, otvoren pre samo godinu dana, čija je izgradnja koštala oko 100 miliona evra, bio je sinoć domaćin dobrog fudbala, ali i neverovatnih scena na tribinama.

Policija pucala na navijače

U jednom trenutku utakmice, došlo je do tuče između manje grupe navijača u gostujućem sektoru, a brazilska policija je reagovala ulaskom na tribine, gde je ispaljeno više gumenih metaka na gledaoce i upotrebljen je suzavac.

Nastao je stampedo navijača koji su bežali, a za sada nema izveštaja iz Brazila o težim posledicama ovog incidenta na tribinama.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal