Pratite nas preko:
Roma's Paulo Dybala celebrates after scoring his sides second goal during the Italian Serie A soccer match between Roma and Udinese at Rome's Olympic Stadium, Italy, Sunday, Nov. 26, 2023. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Paulo Dibala se predomislio i ipak odbio bogatu ponudu iz Saudijske Arabije, Foto: Beta/AP Photo/Alessandra

Fudbal

Dibala odbio arapske milione, navijački delirijum ispred njegove kuće: Retki su takvi kao Paulo

Paulo Dibala možda nikada nije dosegao svoj puni potencijal za šta je imao i talenat i kvalitet, ali će od četvrtka uveče postati ikona među navijačima Rome. Argentinac je definitivno odbio prebogatu ponudu iz Saudijske Arabije i odlučio da ostane u Rimu.

Neće možda imati status kao Toti, De Rosi, Đanini i druge legende rimske “vučice”, ali sigurno je došao jako blizu. Uostalom to pokazuje i okupljanje navijača ispred njegove kuće nakon što je saopštio da ostaje.

Napravile su žurku pristalice Rome ispred kuće svog miljenika. Ne baš onakvu kakva je bila kada su ga pre 3 godine dočekali kao novo pojačanje kluba, ali delirijum ni sad nije izostao. I oni su imali ulogu u njegovom predomišljanju i konačnoj odluci da kaže ne arapskim milionima.

Argentinac je prvobitno dao pristanak na ponudu Al Kadisije od 75 miliona evra za tri sezone. Zbog toga je grupa navijača došla ispred trening centra u četvrtak popodne kako bi se oprostila od poslednje zvezde kluba. Ali upravo taj potez ga je doveo do premišljanja.

Emocije su se probudile, upao je u dilemu, a kad je došao kući seo je sa svojom suprugom Orijanom i majkom Alisijom i porazgovarao. Ni njih dve nisu bile oduševljene da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji. To su mu i rekle, i to je samo doprinelo da se predomisli i ipak odbije ponudu.

Zato je nastala euforija među navijačima Rome kada je na Instagramu kratko poručio: “Hvala Romo, vidimo se u nedelju”. Poruka je bila jasna, ostaje.

KVOTE >>>>> ROMA – EMPOLI

Ko zna, možda je ovaj njegov potez taj koji će zaustaviti odlazak igrača iz Evrope u poteri za arapskim milionima koji već drugo leto zaredom tektonski pomeraju tržište.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal