Pratite nas preko:
Hrvatska atletičarka Aleksandra Prijović
Foto: MN Press

Atletika

Hrvatska atletičarka: Aleksandra Prijović rasproda tri Arene, a od nas tražite gratis kartu

Hrvatska atletičarka Ivana Brkljačić prokomentarisala je to što je folk pevačica Aleksandra Prijović rasprodala tri zagrebačke arene i zakazala četvrtu.

– Treći je pao u rekordnom roku, izgleda i četvrti! Ne ulazim u to šta slušate, ne mrzim ničiji izbor… Međutim, dragi ljudi, kada se organizuje sportsko takmičenje tražite besplatnu akreditaciju ili kartu? Naše tribine su prazne, zbog košarke, rukometa, odbojke, skijanja, atletike, čak i fudbalskih utakmica…“, započela je Brkljačić priču, koju prenosi Klix.

Hrvatska atletičarka – Aleksandra Prijović može da se plati, a za karte nas vučete za rukav

– Mamimo vas nagradama, bukvalno šaljemo vozače po vas, ali sportskih nacija nema nigde na tribinama. Ubijate pozivima da se dočepate i dobijete besplatne karte, toliko volite i podržavate sport! A kad dođeš, uglavnom ne znaš kako da se ponašaš, ideš na dodelu medalja, nema poštovanja ni za navijačku kulturu… Nećeš izdvajati za sport, pozorište, muzej i obrazovanje. Tu vidim problem…“, napisala je Brkljačić na svom Fejsbuk profilu i podelila cene karata.

– Parter – 25 evra, VIP loža – 130 evra, VIP loža, stojeća – 130 evra, VIP salon – 80 evra, tribina ispod – 32 evra, tribina iznad – 27 evra. Dobro nam ide, nema recesije – rekla je Hrvatica, koja je prvak u bacanju kladiva.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Atletika